ZAJEDNICA ŽENA HDZ- A “KATARINA ZRINSKI” PSŽ – Kolinda Grabar Kitarović najbolji je izbor za nadolazeće predsjedničke izbore!

Datum objave: 19. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

PAKRAC – Iskrena podrška predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović stiže iz redova požeško-slavonskih “Katarina”. “Svojim aktivnostima i nastupima ukazuje na važnost obrazovanja djevojčica i žena, a posebno “ohrabrivanje ambicije”. Isto tako, ističe kako središte svih politika mora biti blagostanje obitelji koja treba biti okosnica društva,” naglasila je između ostalog Anamarija Blažević, predsjednica županijske Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ i gradonačelnica Pakraca.

Kolinda Grabar Kitarović je najbolji izbor za nadolazeće predsjedničke izbore.Zato jer je kao predsjednica RH u svom mandatu ispunila zadaće koje su joj Ustavom Republike Hrvatske utvrđene, kaže Anamarija Blažević.

“Svojim radom, pristupom i ponašanjem na međunarodnim političkim, gospodarskim kulturnim i ostalim događanjima, te sportskim natjecanjima uspješno je promovirala Republiku Hrvatsku, time i hrvatske državljane. Zajedno s Vladom RH kreirala je vanjsku politiku prema kojoj je međunarodni položaj Hrvatske na najvišoj je razini od uspostave naše samostalnosti. Svojim aktivnostima i nastupima ukazuje na važnost obrazovanja djevojčica i žena, a posebno “ohrabrivanje ambicije”. Isto tako, ističe kako središte svih politika mora biti blagostanje obitelji koja treba biti okosnica društva,” rekla nam je Anamarija. Uz to, sadašnja i buduća predsjednica, dodaje gradonačelnica Pakraca, nikada ne zaboravlja ovaj grad heroj i njegovu žrtvu.

“Moram se prisjetiti i njenih boravaka u Pakracu, gradu heroju je nepravedno zapostavljen, gradu u kojem je 1991. godine započela obrana Republike Hrvatske, Nikada niti jedan Predsjednik nije došao u Pakrac odati počast braniteljima koji su iz Pakraca branili Republiku Hrvatsku, ali Kolinda Grabar Kitarović je dva puta bila i odala počast svim našim braniteljima, poginulima i nestalima, kao i njihovim obiteljima,” zaključila je Anamarija Blažević.

TEKST: S. P.        FOTO: D. P. (arhiv)

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn