“ZA GRAD KOJI VOLIM” – Aktualni gradonačelnik Vinko Grgić prikupljanjem potpisa službeno počeo predizbornu kampanju

Datum objave: 22. 4. 2017. | Kategorija: Društvo

N

NOVA GRADIŠKA – Aktualni čelni čovjek grada Nova Gradiška Vinko Grgić, kandidat SDP-a i partnera za gradonačelnika, neformalno, neslužbeno, ali itekako s odgovornošću, znanjem i stručnošću, s brojnim, uspješno realiziranim projektima iza sebe, unatoč iznimno kratkom mandatu od samo 9 mjeseci, prikupljanjem potpisa u središnjoj gradskoj ulici, službeno je počeo predizbornu kampanju.

U okviru današnjeg ugodnog subotnjeg druženja i prikupljanja potpisa za gradonačelničkog kandidata , organizirano je i prikupljanje potpisa za Davora Vlaovića, saborskog zastupnika HSS-a i kandidata za župana brodsko posavskog. Aktualni gradonačelnik u izbornu utrku ulazi, kako kaže, potpuno spreman. Jer, iako je na čelu grada bio tek 9 mjeseci, iako mandat nije bio niti malo jednostavan, jer, ni proračuna nije bilo prije srpnja, „ puno je toga dobrog napravljeno, puno pokrenuto, ali i još jako puno toga dogovorenog.

“Uvjeren sam kako su toga svjesni i Novogradiščani, ali i kako se rad uvijek prepozna. Osim toga, dobrobit grada, kao i njegov rast i razvoj nakon niza godina stagnacije, puno je važniji od stranačkih i političkih uvjerenja.Zbog toga ću kampanju voditi konkretnim i realnim planovima, a ne obećanjima, osluškujući građane i njihove potrebe.“, najavljuje Vinko Grgić.

NN

Grad prijatelj ženskog poduzetništva, budući „smart city“, ali i grad kulture, sporta i mladih, sredina otvorena za investicije, znanost i obrazovanje, turizam i napredno inženjerstvo-takva je Nova Gradiška kakvu vidi njen čelni čovjek, kandidat za gradonačelnika na svibanjskim lokalnim izborima, Vinko Grgić. Kino, sportski park „Ivo Petranović“, šetnica novogradiških zanimljivosti, novi kružni tokovi, ali i brojna nova parkirališta, Muzej Vojne Krajine, ali i muzej Šegrta Hlapića, nove visoko obrazovne ustanove i pametne klupe , nove investicije u Industrijskom parku i Centar kompetencija za napredno inžinjerstvo, sveučilišni kampus, vraćanje vojarne u „vlasništvo“ grada, novi, stari gradski bazen-ovo su samo neki od 77+ projekata koji ili samo što nisu počeli, ili su u tijeku, ili su realizirani u prethodnih 9 mjeseci, projekti s kojima će Vinko Grgić, s jasnom vizijom kakva je „Nova Gradiška kakvu želi“, u svibnju pred birače.Ovaj puta po puni, četverogodišnji mandat.

Iako su službeni rokovi za kandidiranje na snazi od petka, 21.travnja, a subotnja špica idealan trenutak za neformalno druženje sa sugrađanima, iako gradski kuloari govore kako mjesto gradonačelnika priželjkuje još najmanje dva kandidata, znakovito je kako osim Vinka Grgića, potpise danas nije prikupljala niti jedna druga strana.

TEKST: Simonida Tarbuk      FOTO: D. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn