VRIJEME ADVENTA – Nova Gradiška u blagdanskom i rođendanskom ruhu

Datum objave: 01. 12. 2018. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Najznačajniji i sadržajno najbogatiji mjesec u životu grada, unatoč nedostatku snježnih radosti, počeo je otvorenjem klizališta te kako i priliči kalendaru, paljenjem prve adventske svijeće.

Unatoč nedostatku snježnih radosti, vrijeme Adventa u Novoj Gradiški i ove će godine, sadržajno obogatiti klizalište. Smješteno na najboljoj mogućoj lokaciji, na Cvjetnom trgu, nešto većih dimenzija nego prethodnih godina, gradsko klizalšte su otvorile zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, direktorica Turističke zajednice Dinka Matijević i Tea Galić, predsjednica Dječjeg gradskog vijeća. Male i velike klince klizalište čeka svakog radnog dana od 14 do 22 sata, vikendom i blagdanom od 11 do 23, a o njemu će brinuti djelatnici tvrtke „Eko Kong“ d.o.o.

Najznačajniji i sadržajno najbogatiji mjesec u životu grada u kojem će Nova Gradiška proslaviti 270.rođendan i blagdan Župe Bezgriješnog začeća blažene djevice Marije, kako i priliči kalendaru, počeo je paljenjem prve adventske svijeće, uz pjesmu crkvenog zbora, kuhano vino i ugodno predblagdansko druženje.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn