VOZAČI OPREZ – Divljač na cesti

Datum objave: 24. 9. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Na području PU požeško-slavonske u rujnu ove godine dogodilo se ukupno 28 sudara vozila sa životinjom na cesti.

U četvrtak 23. rujna 2021. oko 3.05 sati u mjestu Požeška Koprivnica, 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, našičkih registarskih oznaka udario je vozilom u košutu koja je istrčala na cestu.
Istoga dana, oko 16 sati između mjesta Gradište i Bektež, 54-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, udario je vozilom u jelena. Nešto kasnije, oko 19.50 sati između mjesta Kamenska i Striježevica, 40-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, zagrebačkih registarskih oznaka, udario je u srnu.

Na području PU požeško-slavonske u rujnu ove godine dogodilo se ukupno 28 sudara vozila sa životinjom na cesti.
” Upozoravamo vozače da budu maksimalno oprezni na cestama pogotovo u jutarnjim i večernjim satima, te da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku. Također, upozoravamo vozače da obrate pozornost na cestama izvan naselja na neočekivanu pojavu divljači, posebice na dionicama ceste na kojima je vidno postavljena prometna signalizacija koja upozorava vozače na pojavu divljači,” naglasila je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

TEKST: S. P./ PU PS           FOTO: edriving.com

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn