VOZAČI OPREZ – Danas se provodi ciljana akcija nadzora brzine

Datum objave: 12. 8. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Na području PU požeško-slavonske provode se pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor brzine kretanja vozila, a ciljana akcija nadzora brzine bit će provedena danas, 12. kolovoza 2021., u vremenu od 12 do 20 sati.

Temeljem plana preventivnog i represivnog postupanja policije u cestovnom prometu za 2021., te naloženog poduzimanja mjera pojačanog nadzora prometa usklađenog s akcijama ROADPOL-a za 2021., a u cilju povećanja stupnja sigurnosti prometa na cestama, te smanjenja broja i posljedica prometnih nesreća, tijekom ovog tjedna, odnosno u razdoblju od 9. do 15. kolovoza 2021., na području PU požeško-slavonske provode se pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor brzine kretanja vozila, dok će ciljana akcija nadzora brzine biti provedena danas, 12. kolovoza 2021., u vremenu od 12 do 20 sati.

Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta na cestama Požeško-slavonske županije stoga iz policije upozoravaju  vozače da se pridržavaju prometnih propisa.

TEKST: S. P.           FOTO: S. P

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn