VOJARNA 123. BRIGADE U POŽEGI – Završetak obuke 26. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju

Datum objave: 14. 11. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U vojarni 123. brigade HV u Požegu, danas, 14. studenog 2019. godine prigodnim programom obilježen je završetak obuke ročnika 26. naraštaja na dragovoljnom vojnom osposobljavanju. Najbolja ročnica Lorena Risek i najbolji ročnik Luka Gržan pismeno su pohvaljeni i nagrađeni knjigom te značkom Dragovoljni ročnik.

Obuka dragovoljnih ročnika počela je 20. rujna 2019. godine u Požegi, obuci je pristupio 301 ročnik, a završilo ju je ukupno 286 ročnika, od čega je 60 ročnica. Postrojenim pripadnicima Središta za temeljnu obuku i dragovoljnim ročnicima, obratio se  zapovjednik Središta za temeljnu obuku brigadir Zlatko Radočaj, koji je  u svom obraćanju u ime svih djelatnika Središta za temeljnu obuku i  svoje osobno ime pozdravio ročnike i čestitao im na uspješno završenom dragovoljnom vojnom osposobljavanju, te naglasio: „Nakon završenog dragovoljnog vojnog osposobljavanja, mnogi od vas će potražiti svoju egzistenciju u djelatnom sastavu Oružanih snaga Republike Hrvatske. Želim vam sretan povratak vašim kućama i uspjeh u budućem profesionalnom i privatnom životu”.
Na kraju svečanosti su podijeljene pohvale i nagrade najboljim ročnicima 26. naraštaja.

Najbolja ročnica Lorena Risek i najbolji ročnik Luka Gržan tom su prigodom pismeno pohvaljeni i nagrađeni knjigom i značkom Dragovoljni ročnik.

IZVOR: morh.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn