VINKO GRGIĆ, KOORDINATOR SDP-a U 5. IZBORNOJ JEDINICI: Na dobrom valu pobjede, idemo dalje!

Datum objave: 12. 1. 2020. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Znajući kako se “željezo kuje dok je vruće”, SDP je ovih dana, na krilima pobjede Zorana Milanovića, povukao prve konkretne političko-tehničke poteze u pripremi za parlamentarne izbore. Na sjednici Predsjedništva održanoj 9. siječnja izabrano je deset koordinatora izbornih jedinica, među kojima je i Vinko Grgić, saborski zastupnik i gradonačelnik Nove Gradiške, kao koordinator 5. izborne jedinice.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha na europarlamentarnim izborima, a potom i pobjede njihovog kandidata na predsjedničkim izborima, SDP je odlučno krenuo i po pobjedu na parlamentarnim izborima koji nas očekuju u ovoj godini. Prvi konkretni političko-tehnički potezi povučeni su na sjednici Predsjedništva održanoj 9. siječnja, izborom deset koordinatora izbornih jedinica. Slijedi, potom osnivanje izbornog stožera, a onda i predstavljanje programa s kojim će, kažu, pred građane na izbore.Među izabranim koordinatorima je i Vinko Grgić, saborski zastupnik i gradonačelnik Nove Gradiške, zadužen za 5. izbornu jedinicu.

Nakon nedavnog stupanja na dužnost saborskog zastupnika, još je jedna to stepenica u političkoj karijeri novogradiškog gradonačelnika. “Izuzetno mi je drago da mogu biti dio tima koji na dobrom valu pobjede, nastavlja dalje. Osobno smatram, kao i ostali kolege, da možemo napraviti puno toga, što smo na lokalnoj razini i dokazali. Ljudi nam vjeruju, a i mi u njih također imamo povjerenje, pa idemo onda to i nastaviti.”, rekao je komentirajući izbor za koordinatora Vinko Grgić.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn