VINCELOVO U POŽEGI – Posebna regulacija prometa preko Trga Sv.Trojstva 17. i 18. siječnja

Datum objave: 14. 1. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – I ove godine Požega će ugostiti predstavnike brojnih udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske i to u subotu 18. siječnja na Trgu Svetog Trojstva, na tradicionalnoj manifestaciji “Vincelovo u Požegi”. Zbog održavanja Vincelova i projekta „Zeleno – plavo“ na snazi će biti i posebna regulacija prometa. Promet preko Trga Sv. Trojstva će se odvijati normalno, osim što će glavno parkiralište na Trgu Sv. Trojstva biti zatvoreno od petka 17. siječnja od 6 sati ujutro do nedjelje 19. siječnja 2020. do 12 sati.

Ovogodišnja manifestacija okupit će više od 200 sudionika koji će predstaviti svoje proizvode i autohtone specijalitete. Održava se u organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požega, Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika, Turističke zajednice Grada Požege te HGK Županijske komore Požega i pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske obrtničke komora, Požeško-slavonske županije i Grada Požege.

Zbog održavanja Vincelova i projekta „Zeleno – plavo“ na snazi će biti i posebna regulacija prometa. Promet preko Trga Sv. Trojstva će se odvijati normalno, osim što će glavno parkiralište na Trgu Sv. Trojstva biti zatvoreno od petka 17. siječnja od 6 sati ujutro do nedjelje 19. siječnja 2020. do 12 sati.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn