VICEPRVAK HRVATSKE – Državno srebro u praktičnom streljaštvu za Roberta Međugorca (tim UPS PAMPAS Osijek)

Datum objave: 01. 9. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Robert Međugorac, Tomislav Tomljanović i Bernard Bradač kao tim Udruge za praktično streljaštvo (UPS) Pampas iz Osijeka, u timskom natjecanju, osvojili su 2 mjesto na prvenstvu Republike Hrvatske u praktičnom streljaštvu i naslov viceprvaka Hrvatske.

Natjecanje je održano 29. i 30.8. 2020. na strelištu Pavlovo Brdo u Ceriću pokraj Vinkovaca u organizaciji Kluba za praktično streljaštvo Strijelac Vinkovci i Hrvatskog Saveza za praktično streljaštvo. Održano je na deset atraktivno postavljenih staza, a tijekom dva dana natjecali su se natjecatelji iz Hrvatske, Mađarske, BIH i Austrije.

U pojedinačnom  plasmanu Robert Međugorac je osvojio 19 mjesto, a još jedan Požežanin, Luka Obradović 21 mjesto. „Luka i ja smo jedini iz našeg grada i naše županije koji se bavimo ovim dinamičnim i atraktivnim sportom. Ja sam krenuo u IPSC prije 4 godine, a prije godinu i pol pridružio mi se prijatelj Luka Obradović, tako da sada zajedno putujemo po Hrvatskoj i Europi i natječemo se. Nastupamo za UPS Pampas Osijek jer kod nas nema kluba, niti streljane na kojoj bi mogli vježbati. Ovom prilikom želim se zahvaliti treneru Franji Nađu koji mi je pomogao u napretku zadnjih godinu dana, ali i Darku Dumendžiću koji me uveo u ovaj zanimljivi sport. Ujedno se zahvaljujem klubu UPS Pampas koji je nas Požežane prihvatio od prvog dana i s kojima zajednički treniramo kako bi i ubuduće osvajali medalje.“ kaže Robert, inače naviknut na dobre sportske rezultate i kao vrsni trener te vlasnik Fitness centra Body art.

U pojedinačnoj konkurenciji, Tomislav Tomljanović je viceprvak Hrvatske u kategoriji produkcija, a Ivan Krolo prvak Hrvatske u kategoriji super seniori (+60 godina). Treba istaknuti i odlično 7 mjesto Bernarda Bradača u kategoriji produkcija.

TEKST: S. P./ R. M.         FOTO: R. M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn