VELIKO SRCE I SNAGA ZAJEDNIŠTVA: Brodsko-posavska policija srcem i djelom s Glinom, Petrinjom, Siskom…

Datum objave: 28. 1. 2021. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – U kratko vrijeme brodsko-posavskavski plavci napunili su četiri kombi vozila vodom, hranom, higijenskim potrepštinama i odjećom za djecu i odrasle.Prikupili su 54.180,00 kuna, koje je načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić, jučer predao načelniku Policijske uprave sisačko-moslavačke Luki Pešut.

Da su uvijek u službi građana i svoje veliko srce, pokazali su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, potvrdivši ujedno svoju temeljnu zadaću zaštite života i imovine građana. Odmah nakon potresa uključili su se u akciju prikupljanja potrepština stradalima u potresom pogođenom području. U vrlo kratkom vremenu napunili su četiri kombi vozila vodom, hranom, higijenskim potrepštinama i odjećom za djecu i odrasle.

Kontaktirali su ravnateljicu Hrvatskog crvenog križa, Gradskog društva u Slavonskom Brodu, kojima su prikupljenu pomoć predali, a koja će biti podijeljena potrebitima.

Brodsko-posavski policajci ujedinjeni i spremni pomoći, također su pokazali empatiju i solidarnost s kolegama iz susjedne policijske uprave stradalima u razornom potresu. Prikupili su 54.180,00 kuna, koje je načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić, jučer predao načelniku Policijske uprave sisačko-moslavačke Luki Pešut.

TEKST: S. P.       FOTO: PU BP

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn