VELIKI INTERES ZA UDAVAČE – Nova urnebesna komedija Hit teatra na sceni POU M.A.Relković u dva termina

Datum objave: 10. 2. 2020. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Iako znalci tvrde kako je publiku puno lakše rasplakati nego li nasmijati, Hit teatru, nezavisnom kazalištu koje uspješno vodi producentica i glumica Matea Elezović-Brdar, to, već godinama, uspješno polazi za rukom. Učinit će to i najnovijom predstavom “Udavače” koja vas, zbog iznimnog interesa, na novogradiškim kazališnim daskama čeka u četvrtak, 20. veljače, u dva termina- od 18 i 20 sati.

Da je smijeh najbolji lijek, dokazat će uigrani komičarski trojac – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudički, ekipa predstave Udavače, koja na novogradiške kazališne daske stiže u četvrtak, 20.veljače. Riječ je o novom naslovu Hit teatra, urnebesnoj komediji koja britkim i zaigranim humorom svjetla refelektora baca na moderna vjenčanja, propitkujući pri tom, široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog sudbonosnog “da”. Koristeći magiju kazališta, te, prije svega, iznimno glumačko umijeće troje protagonista, “Udavače” će, kroz 15 šarolikih likova iz svakodnevnog života, na scenu donijeti priču koja će vas zabaviti, zamisliti i nasmijati do suza.

Da je riječ o predstavi za koju se traži karta više dokazuje i početni interes publike, zbog čega su organizatori i “izvođači”, zajednički, zaljubljenicima u teatar, kao i svima onima koji će to tek postati, odlučili ponuditi čak dvije izvedbe – jednu u 18, a jednu u terminu od 20 sati. Želite li se uvjeriti u isjeliteljsku moć smijeha, potrebno je, tek na vrijeme, nabaviti ulaznice i biti dio ugodne kazališne večeri u Domu kulture, u četvrtak, 20.veljače. ” Udavače” čekaju……poumar-ng.hr

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn