VELEUČILIŠTE U POŽEGI – Uručena uvjerenja polaznicima programa “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata”

Datum objave: 22. 1. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Veleučilište u Požegi održalo je 20. siječnja promociju i dodjelu uvjerenja polaznicima na Programu usavršavanja za poslove voditelja pripreme i provedbe EU projekata. Edukacija je trajala tri mjeseca a pohađalo ju je 19 polaznika.

Polaznici su učili kako uspješno napisati projekt, razraditi ideju i aktivnosti, analizirati ciljeve, pripremiti proračun, provesti projekt i pratiti njegov napredak (od zamisli do provedbe). Program je verificiran u Ministarstvu znanosti i obrazovanja i Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a njegovim završetkom stječe se uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

“S obzirom na znatna financijska sredstva koja su Republici Hrvatskoj kroz europske fondove namijenjena u tekućem financijskom razdoblju (2021. -2027.), oko 25 milijardi eura, Veleučilište u Požegi nastoji predmetnom edukacijom potaknuti i osposobiti građane za uspješno bavljenje pripremom i provedbom EU projekata te odgovoriti na potrebe društva i gospodarstva, a nadasve tržišta rada. Stvaranjem novih stručnjaka se pokušava doprinijeti povećanju iskorištenosti europskih sredstava kao i razvoju poslovnih aktivnosti i gospodarstva u ovom dijelu Hrvatske.” pojasnio je prodekan za razvoj doc.dr. sc. Berislav Andrlić koji je s voditeljicom programa dr. sc. Mirjanom Jeleč Raguž polaznicima uručio uvjerenja o usavršavanju.

Program su uspješno završili Bakavić Ivana, Balog Nikolina, Bošković Vlatka, Ćosić Denis, Didović Francisko, Ećimović Marija, Ferhatović Čavec Anita, Gruić Sanela, Jelušić Jelena, Lasić Viktoria, Lukačević Marijana, Pavelić Ivana, Pavković Iva, Pezić Marijana, Pleše Ivana, Plešić Tea, Raguž Valentin i Rajnović Nikolina.

TEKST: S. P.                FOTO: Veleučilište

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn