VELEUČILIŠTE U POŽEGI – Svečana promocija diplomanata Veleučilišta u Požegi

Datum objave: 22. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na Veleučilištu u Požegi danas je održana 26. promocija 142 diplomanta stručnih studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija.

Diplomantima je na uspjehu prigodnim riječima čestitao zamjenik dekana požeškog Veleučilišta dr.sc. Berislav Andrlić. U svom izlaganju podsjetio je na postignuća i aktivnosti Veleučilišta posebice u području pripreme i provedbe EU projekata. “Od 2010. godine do danas na Veleučilištu je izvršeno pet europskih projekta vrijednosti preko 4 milijuna kuna, a trenutno je u provedbi još toliko. Najznačajniji projekt za požeško Veleučilište je izgradnja Studentskog doma u Požegi koji ćemo dovršiti do kraja ove godine. Studentski dom bit će bruto površine 2.880 kvadratnih metara sa 110 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Brojne uspjehe postigli smo s vama, no naša očekivanja su još veća jer moramo i možemo, uz ulaganje u vlastito obrazovanje biti kreatori boljeg svijeta u kojem živimo,” rekao je dr.sc. Berislav Andrlić čestitajući diplomantima na ostvarenom cilju.

“Do danas je na požeškom Veleučilištu diplomiralo ukupno 3.476 studenata. Od toga je na specijalističkom diplomskom stručnom studiju diplomirao 221 student, a ostlai su diplomirali na preddiplomskim stručnim studijima. Ove brojke mnogo govore o ovoj instituciji koja je kroz 21 godinu uspjela izvršiti misiju svoga poslovanja, ulaganja u mladoga čovjeka, struku, znanost i opće dobro domovine“ zaključio je Andrlić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn