VALENTINOVO U POŽEGI: “Očuvali ste ljubav, to je veliko i dragocjeno”

Datum objave: 13. 2. 2024. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Već tradicionalno, u organizaciji Grada Požege, održana je proslava Valentinova za bračne parove koji su navršili 50 i više godina braka.

“Ljubav je sila više zastrašujuća od bilo koje druge. Nevidljiva je- ne može se vidjeti ili mjeriti, ali je dovoljno snažna da vas preobrazi u trenu, i ponudi vam više radosti nego što bi moglo bilo što drugo. ” citat je Barbare de Angelis, američke autorice, jedne od mnogih koji su pisali o čudesnoj misteriji zvanoj ljubav, s kojim su domaćini dočekali svoje goste na tradicionalnoj proslavi Valentinova u organizaciji Grada Požege za parove koji su navršili 50 i više godina braka.

Poželjevši im još puno godina ljubavi i zdravlja, na dugovječnom zajedništvu okupljenim parovima čestitali su pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović, zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević i zamjenik županice Ferdinad Troha. “Očuvali ste obitelj, očuvali ste ljubav, to je veliko i dragocjeno” poručili su im. Na valentinovski poziv Grada uz novčani dar javilo se više od 190 parova, a na druženje u svečanoj dvorani “Gloria” koje je nastavljeno  u plesnom ritmu uz sastav “ De Gotho”, došlo je njih 95.

TEKST: Sanja Pok                         FOTO: Sanja Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn