UZ BLAGDAN SV. FRANJE SALEŠKOG – Gradonačelnica Pleternice s novinarima na tradicionalnom druženju

Datum objave: 24. 1. 2017. | Kategorija: Društvo

jozic

POŽEGA – Povodom blagdana Svetog Franje Saleškog zaštitnika novinara gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić organizirala je danas tradicionalno druženje s novinarima u Hotelu Grgin Dol. Zahvalila je svim novinarima na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u ovoj godini.

Običaj koji je prije 11 godina započeo bivši gradonačelnik Pleternici, aktualni saborski zastupnik i predsjednik županijskog odbora HDZ-a Franjo Lucić, nastavila je i gradonačelnica Antonija Jozić. “Ovo je prigoda da vam se kao gradonačelnica zahvalim na suradnji koju smo imali i poželim da takva ostane i u budućnosti, posebice kada je riječ o projektima. Stojim na raspolaganju za sve vaše prijedloge, upite i kritike, a vjerujem kako će ova 2017. godina, biti godina velikih projekata za grad Pleternicu,” rekla je gradonačelnica Jozić.

DSCN6074
“Bilo je jedno sušno razdoblje od ulaska u Europsku uniju pa do proljeća prošle godine kada gotovo nije bilo natječaja vezano za EU sredstva, a mi imamo projekata u vrijednosti 350 milijuna kuna. Prošle godine to se promijenilo, mi smo počeli “punom parom” pripremati projekte i uskoro očekujemo odluku vezano za projekte prekogranične suradnje, to je prva u nizu odluka koju očekujemo. Nadamo se da ćemo u tome biti uspješni i naravno u svemu ovom drugom što smo prijavili i što planiramo. Naš proračun je skroman, ali pokušavamo ga sa svim ovim projektima i bespovratnim sredstvima zapravo učetverostručiti pa i više od toga, ovisno koliko smo uspješni i koliko je bilo natječaja na raspolaganju,” rekla je gradonačelnica Jozić poželjevši novinarima puno poslovnog i osobnog uspjeha.

TEKST: S. P.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn