USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE – Klaster Slavonija uspješno se predstavio na Sajmu turizma u Munchenu

Datum objave: 07. 3. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – Na sajmu turizma u Munchenu održanom od 20.do 24.veljače, na iznimno posjećenom štandu turističkog klastera Slavonija, zapažen „nastup“ ostvarila je Turistička zajednica Brodsko posavske županije.

Uz dobro poznato i svima omiljeno Jadransko more, strani turisti sve su zainteresiraniji i za hrvatski kontinent. Potvrdio je to i minhenski sajam turizma održan krajem veljače na kojem se u sklopu turističkog klastera Slavonija predstavila i Turistička zajednica Brodsko posavske županije.

Da bi Slavonija uskoro mogla postati hit destinacija potvrdili su brojni zainteresirani posjetitelji koji su se s regijom upoznali kroz kvalitetno odrađenu promociju u Bavarskoj-članke u dnevnim novinama, specijaliziranu emisiju na lokalnom radiju o cikloturizmu, priloge objavljene u ADAC-u, mjesečnom časopisu o vozilima i putovanjima, kao i 50 minutni dokumentarni film o Stjepanu Vokiću iz Brodskog Varoša, „staratelju i hranitelju“ Klepetana i Malene, najpoznatijeg ljubavnog para roda.

Zanimljivo je kako su posjetitelji na štand Slavonije uglavnom stizali ciljano, s konkretnim upitima, znajući što žele vidjeti, jer, kako su rekli, riječ je o istinski autentičnoj destinaciji. Uz nadaleko čuvene gastronomiju, enologiju i znamenitosti, potencijalne turiste, buduće goste Slavonije i Baranje, najviše zanima aktivan turizam-kampovi, biciklizam, planinarenje, hodanje i smještajni kapaciteti.

TEKST: S. T.      FOTO: TZ BPZ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn