UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Požeški plesni kreatorij: najava vikend radionica

Datum objave: 06. 4. 2022. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar nastavlja uspješan edukativni program s gostujućim plesnim umjetnicima i pedagozima “Požeški plesni kreatorij”. Prva radionica bit će posvećena pripremi fizičkoj i duhovnoj plesača i svih onih koje zanima yoga kao način kretanja i vježbanja uz gošću iz Slavonskog Broda Antoniju Satya, a druga je namijenjena isključivo plesačima koju će voditi gošća iz Rijeke Kristina Paunovski.

VINYASA YOGA SPACIOUS FLOW WORKSHOP održat će se 9. i 10. travnja 2022. (subota i nedjelja) u terminu 9:00 – 10:00 sati u dvorani Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar , Dubrovačka 65a.
1 dan radionice 50 kuna
2 dana radionice 100 kuna
Prijave na broj mobitela 098 884 057, u fb inbox ili na e-mail adresu ilijana.loncar.ples@gmail.com

Gošća je ANTONIJA SATYA dugogodišnja joga učiteljica, ERYT 500, wellness terapeut, voditelj sportske rekreacije i maser. Razigranost, sloboda pokreta i nesputanost glavni su u cilju postizanja terapeutskih učinaka pokreta koji predstavlja svojim načinom rada. Inače po struci magistra prava i specijalistica ekonomije.Osnivačica yoga studija u Sl. Brodu, od 1998. godine se bavi jogom i plesom te konstantno kroz godine radi na sebi, nesebično dijeli svoje iskustvo i znanje na brojnim radionicama, festivalima, retreatovima u RH i diljem svijeta. Kao yoga učitelj gostovala je na brojnim rezidencijama poput Španjolske, Portugala, Tenerifa, Maldiva, Indije, Kariba, Afrike…

KRISTINA PAUNOVSKI WORKSHOP druga je radionica namijenjena plesačima
9. travnja 2022. (subota)
10:00 – 12:00 sati (od 6. do 8. razreda OŠ i srednjoškolci)
16:00 – 17:30 (od 3. do 5. razreda OŠ)

10. travnja 2022. (nedjelja)
10:00 – 12:00 (od 6. do 8. razreda OŠ i srednjoškolci)
Kotizacija: 1 termin 100 kuna
2 termina 150 kuna

Kristina Paunovski je rođena u Rijeci. Trenutno je studentica akademije vizualnih umjetnosti AVA u Ljubljani. Prethodno je završila Menadžment događaja i slobodnog vremena, univ. bacc. oec. (FMTU), te studirala na plesnoj akademiji AHK-Amsterdam School of the Arts, smjer plesne pedagogije (2010.-2011.). Umjetnička voditeljica Plesnog centra K2K gdje podučava ples, koreografira te djeluje kao moderatorica. Osnivačica je ARTissue platforme koja se bavi istraživanjem pokreta i vizualnih umjetnosti. Autorica radova “Body Exhibition” – Izložba tijela, predstave “ARTissue – Situacije”, “Izložba fotografija”, te različitih site-specific performansa. Ostvaruje angažmane u mjuziklu EVITA, predstavi HNK Ivana pl. Zajca Rijeka kao i “Alfa Romeo Jankovits” gdje djeluje kroz koreografski angažman, kao izvođačica sudjelovala je u predstavama “Grit”, ” Games of Zen”, “Jukebox”. Organizatorica je festivala kreativnosti: kRIˈeɪshən project 14’15’17 u Rijeci.

IZVOR: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn