UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Požeški plesači sa sedam koreografija na 8. Dječjim susretima u Zagrebu

Datum objave: 16. 10. 2020. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar odazvala se pozivu Udruge Um, Duh i Tijelo – Gombalište iz Zagreba koji 17.listopada 2020.organizira 8. Dječje susrete “Budućnost u nama” s festivalsko – natjecateljskim karakterom. Dio programa izvodi se uživo na pozornici Centra za kulturu Travno, a dio je prijavljen u obliku video prezentacije.

Projekt je namijenjen svim klubovima, grupama, udrugama i pojedincima u Republici Hrvatskoj i šire koji se bave rekreacijom, sportom, plesom i drugim aktivnostima prenoseći svoje znanje,trud i ljubav prema životu svoj djeci jer “djeca su budućnost”. Festival će se održati u dva dijela pod stogim epidemiološkim mjerama odobrenim od strane zagrebačkog Stožera civilne zaštite. Dio programa izvodi se uživo na pozornici Centra za kulturu Travno, a dio je prijavljen u obliku video prezentacije.

“Požeški plesači predstavit će se s ukupno 7 koreografija no većina grupnih je prijavljena putem videa. Na gostovanje prema posebnim uvjetima prijevoza putuje grupa suvremenog plesa 4.razreda osnovne škole s koreografijom “Mozart i Mozartine” te solisti Petar Galović, Iva Marjanović i Marta Matošević. U video izdanju predstavit će se koreografije starijih plesačica “Be stronger and believe”, “Feel the vibration” i solo Anamarije Jakoubek “So close”. Iako jako oprezni, pažljivi i odgovorni veselimo se našem prvom gostovanju jer nastojimo naučiti živjeti i plesati u novonastalim uvjetima čuvajući jedni druge,” pojasnila je plesna pedagoginja Ilijana Lončar.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn