UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Posljednji nastupi u ovoj godini u Sisku i Požegi

Datum objave: 17. 12. 2019. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar na kraju izuzetno uspješne godine, nakon izvrsnih “Otvorenih božićnih sati” koji su u odličnom blagdanskom raspoloženju održani kroz cijeli prošli tjedan, privodi kraju i svoj dugi niz gostovanja.

U srijedu 18.prosinca na poziv dragih prijatelja Plesnog kluba Tina iz Siska sudjeluju u programu Božićne produkcije “Plešem, dišem, osjećam, volim” kojom slave 25 godina djelovanja. U Domu kulture Kristalna kocka vedrine zaplesat će grupa ritmike i plesa 1. i 2.razreda OŠ s novom koreografijom “DJ – ice” te duet Marije i Lucije Fahr “Dvije sestre plešu”.

Kao posljednji nastup u 2019.godini  ostaje sudjelovanje u programu “Eksplozija pjesme i plesa” u organizaciji Požeških mažoretkinja, 21.prosinca s početkom u 18 sati u Š.D.Tomislava Pirca gdje će plesati grupa plesne igraonice (6 – 7 god.) s koreografijom “Pleši sa mnom” i grupa suvremenog plesa 4.i 5.razred OŠ s koreografijom “Dance, dance, dance”.

U tijeku su i završne pripreme za 13.zimsku produkciju svih plesača pod nazivom “Maštajmo zajedno” koja će se održati 25.i 26.siječnja 2020. u Gradskom kazalištu Požega.

TEKST: S. P.      FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn