UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Na dva nacionalna online plesna programa s ukupno osam koreografija

Datum objave: 27. 11. 2020. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar poziva ljubitelje plesnog pokreta u subotu 28. studenog 2020. na praćenje dva online plesna programa u kojima će se predstaviti plesači iz cijele Hrvatske.

Prvi od njih je 11. Festival malih plesnih formi u organizaciji Udruge Ples i dijete, daCi Hrvatska. Festival počinje u 17:30 na youtube kanalu.


Plesači UO Plesna radionica Ilijane Lončar predstavit će se s ukupno 5 koreografija koje su nedavno snimili u Gradskom kazalištu Požega.

Također, u subotu 28.11.2020. s početkom u 19 sati na www.hrsk.hr/tv/ možete uživati u 21 izvedbi 12 odabranih plesnih skupina iz cijele Hrvatske na 31. Susretu plesnih ansambala Hrvatske. “Ponosni smo što ćemo Grad Požegu i Požeško – slavonsku županiju predstavljati sa 3 odabrane koreografije prema odluci selektorice,” rekla je Ilijana Lončar.

31.Susret hrvatskih plesnih ansambala tradicionalno organizira Hrvatski sabor kulture, a ove će se godine po prvi puta održati u online izdanju. Program je odabrala selektorica Nataša Jurišić, a stručno povjerenstvo u sastavu Melita Spahić Bezjak, Martina Terzić i Jasminka Petek Krapljan će po završenom emitiranju zajedno sa sudionicima održati okrugli stol putem web platforme Zoom te proglasiti nagrađene.

31. susret hrvatskih plesnih ansambala možete pratiti putem službene web stranice (https://www.hrsk.hr/tv/) te putem Facebook stranice Hrvatski sabor kulture i Youtube stranica (www.youtube.com/user/saborkulture).

Materijalnu potporu Susretu pružili su Ministarstvo kulture i medija RH i Zagrebačka županija. Grad Požegu i Požeško – slavonsku županiju i ove godine predstavlja Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar.

TEKST: S. P.     FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn