UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Online radionica suvremenog plesa pod vodstvom Ane Mrak

Datum objave: 10. 2. 2021. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U sklopu projekta “DanceOnNet” Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar, na Zoom platformi 13. i 14. veljače održat će se dvodnevna radionica namijenjena plesačima s predznanjem i iskustvom, koju će voditi umjetnica i pedagoginja Ana Mrak iz Zagreba.

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar kroz novi projekt “DanceOnNet” svoje dvadesetjednogodišnje djelovanje u području popularizacije suvremenog plesa kroz više područja edukativnog, izvedbenog i organizacijskog karaktera nastoji prilagoditi novonastalim uvjetima koji bitno ograničavaju i smanjuju vidljivost planiranih kreativnih sadržaja. Glede neizvjesnosti načina provedbe većine projekata, nadogradnja i kreiranje istih uz digitalni pristup čini se spasonosnim rješenjem. Dijelom ovog projekta je i “Požeški plesni kreatorij” – edukativni program s gostujućim plesnim umjetnicima.

Prva gošća u nizu planiranih umjetnica i pedagoginja je Ana Mrak iz Zagreba. Ana trenutno djeluje kao aktivni član ansambla te umjetnički su-voditelj Studija za suvremeni ples, aktivno podučava suvremene plesne tehnike u profesionalnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu te predaje suvremenu plesnu tehniku i kolegij Izvedbena radionica 1 u svojstvu docenta- vanjskog suradnika pri Plesnom odsjeku Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Dvodnevna radionica namijenjena je plesačima s predznanjem i iskustvom,a održati će se na Zoom platformi 13. i 14. veljače 2021. (subota i nedjelja) od 18:00 do 19:30.

Kotizacija za sudjelovanje:
1 termin / 25 kn.
2 termina /50 kn.

Obrazac prijave može se ispuniti na www.ilijanaloncar.hr te na istom pronaći podatke za uplatu slijedom čega se šalje link za sudjelovanje.  Dodatne informacije, opis radionice i cv umjetnice je na Facebook eventu Plesne radionice Ilijane Lončar.

TEKST: S. P.              FOTO:UO Plesna radionica Ilijane Lončar

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn