UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Najava 21. godišnje produkcije: Kreativnost u pokretu online izdanje

Datum objave: 27. 5. 2021. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Nakon više od godinu dana priprema prekidanih s nekoliko mjeseci zatvaranja i nemogućnosti kontinuiranog rada uzrokovanih Covid-19 situacijom, Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar napokon je uspjela privesti završnici svoju 21. plesnu sezonu. Premijera je u subotu 29. svibnja 2021. s početkom u 18 sati na YouTube kanalu Ilijana Lončar. 

Koreografije nastale u periodu veljača 2020. – svibanj 2021. objedinjene su kroz produkcijski kolaž program “KREATIVNOST U POKRETU”.  “Na žalost nismo bili u mogućnosti otplesati program uživo pred našom vjernom publikom već smo s puno truda i organizacije snimili svih 11 koreografija plesača uzrasta 3 – 18 godina u 2 dana snimanja, u odvojenim terminima za svaku grupu na pozornici Gradskog kazališta Požega,” pojasnila je Ilijana Lončar.

Montažu i video obradu odradio je Dario Hak, rasvjetu Gorana Krmpotića, kostime Marina Ivanković, a izbor glazbe i koreografiju pedagoginja Ilijana Lončar.

Premijera je u subotu 29. svibnja 2021. s početkom u 18 sati na YouTube kanalu Ilijana Lončar. “Želimo Vam ugodno gledanje i uživanje u svim koreografijama pripremanim od srca i s puno ljubavi,” poruka je Ilijane i njenih plesača.

TEKST: S. P. / I.L            FOTO: UO PR Ilijana Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn