UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – 17. Zimska produkcija: Zajedno različiti

Datum objave: 23. 1. 2023. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U povodu 23. obljetnice rada,UO Plesna radionica Ilijane Lončar pripremila je 17. zimsku produkciju pod nazivom “Zajedno različiti” koja će se održati u Gradskom kazalištu Požega 28 i 29. siječnja u četiri izvedbe.

17. Zimska produkcija obuhvaća oko 170 plesača koji su pod vodstvom samostalne umjetnice, plesne pedagoginje i koreografkinje Ilijane Lončar stvarali i uvježbavali umjetničko-edukacijski program tijekom 5 mjeseci ( rujan – siječanj).

Javne prezentacije kreiranog programa održat će se u na požeškoj kazališnoj sceni 28. i 29. siječnja 2023. u 11 i 18 sati uz tehničku podršku Gradskog kazališta Požega. Raznovrsnih 17 tema koje su primjerene uzrastu plesača premijerno i reprizno bit će otplesane u Požegi, a potom će biti predstavljene i na drugim scenama. U planu je gostovanje na Šibenskom plesnom festivalu, Festivalu malih plesnih formi u Zagrebu , Susretu plesnih ansambala Hrvatske, Požeškom kulturnom ljetu, a fragmentarno će s koreografijama gostovati na festivalima, natjecanjima, produkcijama i susretima diljem Hrvatske i inozemstva.

*28. siječnja 2023. (subota)*
11 sati – premijera – mlađe dobne skupine
(od 3 god. do 1.razreda OŠ uz solistice 3.razreda OŠ)
18 sati – premijera – starije dobne skupine (od 2. razreda OŠ do srednjoškolki)
______________________________________________
*29. siječnja 2023. (nedjelja)*
11 sati – repriza- mlađe dobne skupine
(od 3 god. do 1.razreda OŠ)
18 sati – repriza – starije dobne skupine (od 2. razreda OŠ do srednjoškolki)

Prve tri izvedbe su popunjene, a slobodnih mjesta još ima za izvedbu starijih dobnih skupina u nedjelju 29.siječnja u 18 sati. Ulaznice po cijeni 3 eura mogu se rezervirati putem obrasca na www/ilijanaloncar.hr

TEKST: S. Pok                  FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn