UNUTARSTRANAČKI IZBORI: Antonija Jozić jedina kandidatkinja za čelno mjesto Županijskog odbora HDZ-a

Datum objave: 05. 10. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Županica Antonija Jozić jedina je kandidatkinja za predsjednicu Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije. Na tome mjestu naslijedit će gradonačelnika Požege dr.sc. Željka Glavića.

Antonija Jozić jedina je kandidatkinja za predsjednika tj. predsjednicu Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije.Kandidati za potpredsjednike Županijske organizacije su Dalibor Bardač, Luka Čirko, Vinko Kasana i Ante Kolić.

Zamjenik gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Borislav Miličević jedini je kandidat za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Požega, a kandidati za potpredsjednike Ivan Peharda, Matej Begić i Maja Petrović.

Kandidatkinja za predsjednicu GO Pleternica je gradonačelnica Marija Šarić, dok su za potpredsjednike kandidirani Domagoj Katić, Ivan Vukoja i Marko Markota. U GO Kutjevo kandidat za predsjednika je Ivica Malnar, potpredsjednici Mario Kamenčak, Stjepan Vardić i Branko Vido. U GO Pakrac kandidatkinja za predsjednicu je gradonačelnica Anamarija Blažević, potpredsjednici Marijan Širac, Kristina Milek i Mihael Andrijanić. GO Lipik ima gradonačelnika Vinka Kasanu kao kandidata za predsjednika, a za potpredsjednike Mladena Dolića, Dejana Iličića i Slobodana Katunara.

U OO Kaptol kandidat za predsjednika je Damir Poljanac, potpredsjednici Dario Lončarević i Nikolina Stanić.
U OO Jakšić kandidat za predsjednika je Boško Obradović, potpredsjednici Ivica Kovačević i Dario Pažin.
U OO Brestovac kandidat za predsjednika je načelnik Zdravko Mandić, potpredsjednici Tomislav Čočić i Jozo Ilić. U OO Čaglin kandidat za predsjednika je načelnik Dalibor Bardač, potpredsjednici Alen Krajtner i Željko Šutić.U OO HDZ Velika su dva kandidata za predsjednika, a to su Vjekoslav Potočanac i Valentin Raguž. Kandidatkinje za dvije potpredsjednice OO Velika su Tanja Josipović, Marijana Lukačević, Antonija Pavlović i Ivona Valenta.

Izbori za gradske i općinske odbore HDZ-a su u nedjelju 17. listopada.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn