UNUTARSTRANAČKI IZBORI HDZ – Tim “Odvažno za Hrvatsku” na čelu s aktualnim predsjednikom Plenkovićem u Požegi

Datum objave: 12. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice i aktualni predsjednik, Andrej Plenković, boravio je danas sa svojim timom u Požegi gdje je predstavio izborni program te se družio s članovima stranke u središtu grada.

Predsjednika Vlade i HDZ-a dočekali su domaćini, predsjednik Požeško-slavonskog HDZ-a Željko Glavić te požeškog Darko Puljašić sa suradnicima. U skladu s uputama Ravnateljstva civilne zaštite o javnim skupovima i zbivanjima, susret s članovima stranke održan je na otvorenom u požeškoj pješačkoj zoni.

“Odvažno za Hrvatsku” svoj će program koji se temelji na, kako je istaknuto, četiri prioriteta i to: domoljublju i promicanju nacionalnih interesa, obiteljskim vrijednosti i demografskoj revitalizaciji , pravednoj i učinkovitoj državi te uspješnoj i razvijenoj Hrvatskoj, tako će predstaviti i u drugim slavonskim sredinama. Rekao je to kandidat za potpredsjednika, župan osječko-baranjski Ivan Anušić.

“Unutarstranački izbori koji su predviđeni za 15. ožujka neće biti odgođeni. Nema razloga jer se izbori događaju na području cijele Hrvatske i u pravilu, to je oko 100 do 150 glasača po izbornim mjestima raspoređeni tokom cijelog dana. Mjere predostrožnosti smo već poduzeli na tim mjestima gdje će na svakom mjestu biti obavezna dezinfekcija ruku te sve mjere koje su dane od kriznog stožera u obliku preporuka. I danas, ovdje u obilasku slavonskih županija trebali su biti skupovi u zatvornim prostorima, ali odlučili smo pratiti preporuke Stožera i Vlade te održavamo susrete na otvorenom,” rekao je Anušić, dodajući kako je, po unutarstranačkim anketama, tim “Odvažno za Hrvasku” na čelu s Andrejom Plenkovićem – onaj pobjednički.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn