UMJESTO KONZUMA DOLAZI SPAR – Požega Shopping Capitol otvara u listopadu 2019

Datum objave: 31. 7. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Požega Shopping Capitol će svojim otvorenjem u listopadu ove godine u grad dovesti novu prehrambenu trgovinu Spar, koja će zamijeniti Konzum kao glavnog zakupca.

Londonska tvrtka Poseidon Group koja se bavi investiranjem, razvojem, upravljanjem nekretninama, nastavlja širenje i jačanje svog Capitol Park lanca u Hrvatskoj. Do konca 2020. godine, Poseidon će voditi jedanaest Capitol Parkova diljem zemlje.

Požega Shopping Capitol će svojim otvorenjem u listopadu ove godine u grad dovesti novu prehrambenu trgovinu Spar, koja će zamijeniti Konzum kao glavnog zakupca. U zgradi od preko 4.000 kvadratnih metara će svoja vrata također otvoriti zakupci iz neprehrambenog sektora, a to su: Pepco, TEDi, Tutto Bene, Bipa i Intersport.

Direktor korporativnih poslova za Poseidon Group, James Gunn, naglasio je vrijednosti kojima Capitol Park pridonosi svakoj lokalnoj zajednici u kojoj djeluje: „Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije.”

Lokacije maloprodajnih centara Capitol Parka u Hrvatskoj uključuju: Ivanić Grad, Jastrebarsko, Krk, Križevce, Kutinu, Makarsku, Požegu, Slavonski Brod, Sisak, Vinkovce i Zadar.

TEKST: S. P. FOTO: Poseidon Group

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn