UKLJUČITE SE U PLANIRANJE AKCIJE – Dostavite policiji svoje prijedloge za nadzor

Datum objave: 04. 6. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Temeljem ROADPOL-ovog plana aktivnosti za 2021. (organizacija međunarodne mreže prometne policije) na području Republike Hrvatske,  19. lipnja (subota) od 7 sati do 7 sati 20. lipnja (nedjelja) provodit će se 24-satni kontinuirani pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga. U akciju se mogu uključiti i građani, a svoje prijedloge za lokacije nadzora mogu dostavljati od 4. do 15. lipnja 2021. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr.

Temeljem ROADPOL-ovog plana aktivnosti za 2021. (organizacija međunarodne mreže prometne policije) na području država članica, a time i na području Republike Hrvatske, dana 19. lipnja (subota) od 7 sati do 7 sati 20. lipnja (nedjelja) provodit će se 24-satni kontinuirani pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za alkotestiranje i testeri na droge te maksimalno raspoloživi broj službenika.

Za pripremu ove akcije pozivamo građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 4. do 15. lipnja 2021. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr a nakon zaprimljenih prijedloga, analizirati će se dostavljeno te će se odabrati lokacije nadzora.

TEKST: S. P.            FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn