UHVAĆENI U KRAĐI – Materijalna šteta iznosi oko 700 eura

Datum objave: 23. 1. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 34-godišnjakinjom, na okolnosti počinjenja kaznenih djela krađe iz trgovina na području Slavonskog Broda.

Naime, policijski službenici su zaprimili dojavu u četvrtak, 19. siječnja da su osumnjičeni otuđili veću količinu prehrambenih i kozmetičkih artikala, te su zatečeni od zaštitara koji ih je zadržao do dolska policijskih službenika. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i daljnjim provjerama, u osobnom automobilu koji koriste osumnjičeni, pronađena je veća količina ukradenih proizvoda za koje je naknadno utvrđeno da potječu iz kaznenih djela počinjenih u još tri trgovačke radnje. Materijalna šteta iznosi oko 700 eura.

Policijski službenici podnose kaznene prijave za kazneno djelo krađe protiv osumnjičenih, te protiv 36-godišnjaka obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, a protiv 34-godišnjakinje optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

TEKST: S. P./ PU BP             FOTO: Ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn