UHVAĆENI LOPOVI – Uhićeni počinitelji teških krađa u Slavonskom Brodu

Datum objave: 19. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Počinitelji teških krađa “operirali” su na području Slavonskog Broda. Jedan je pronađen odmah nakon nedjela, a drugi nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Ubrzo pronađen počinitelj teške krađe

U ponedjeljak, 17. srpnja oko 10.15 sati, u Slavonskom Brodu, unutar automat kluba nepoznati muškarac je otrgnuo novčanik iz ruke 29-godišnje zaposlenice, nakon čega se udaljio iz objekta. Policijski službenici su po saznanju za kazneno djelo intenzivno započeli tragati za nepoznatim muškarcem, te su ubrzo (oko 11.30 sati) uhitili 33-godišnjaka, koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom. Prilikom uhićenja osumnjičeni je vrijeđao policijske službenike pogrdnim riječima, u vezi čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, potvrđeno je da je 33-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe i protiv njega policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu te nastavljaju daljnji rad.

Uhićen počinitelj teških krađa u Slavonskom Brodu

Jučer, 18. srpnja policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe. Sumnja se da je osumnjičeni, krajem lipnja i jučer (18. srpnja), ušao u jedan restoran na području Slavonskog Broda, preskočivši ogradu i provaljivanjem u unutrašnjost restorana, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđio nekoliko tisuća eura. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe, policijski službenici protiv 36-godišnjeg podnose posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P./ PU BP                   FOTO: Ilustracija

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn