UGROŽAVALI PROMET – Recidivisti oduzeto vozilo

Datum objave: 21. 5. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Dogodila su se dva ugrožavanja prometa – višestruki počinitelj prometnih prekršaja zatečen je u Pleternici i oduzeto mu je vozilo, a vozač pod vidnim utjecajem alkohola zatečen je u Biškupcima

U subotu 20. svibnja 2023. oko 19.55 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 45-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. 45-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

U nedjelju 21. svibnja 2023. oko 2.15 sati u mjestu Biškupci u prometu je zatečen 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest). Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi  prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn