UDRUGA MLADIH OPĆINE KAPTOL – Kaptolski zvonci osigurali poklon-bonove najmlađim sugrađanima

Datum objave: 10. 1. 2019. | Kategorija: Društvo

KAPTOL – Kaptolačka božićna priča jučer je doživjela svoje finale. Naime, kako je i najavljeno članovi Udruge mladih Općine Kaptol organizatori humanitarnog božićnog sajma „Kapolski zvonci“, podijelili su poklon-bonove njihovim najmlađim sumještanima, svim novorođenim bebama u 2018.godini s prostora Općine Kaptol. Svakoj od 23 novorođene bebe darovan je poklon-bon u iznosu od 300 kn.

Prisjetimo se. Članovi ove Udruge u suradnji s Općinom Kaptol drugu godinu za redom organizirali su Humanitarni božićni sajam pod nazivom „Kaptolski zvonci„ u trajanju od šest dana, odnosno dva predblagdanska vikenda. Cilj ove manifestacije je bio pobuditi osjećaj zajedništva, prijateljstva i predblagdanskog duha uz pregršt smijeha i zabave te tako prikupiti sredstva za najmlađe.

Mladi organizatori zahvaljuju se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju kaptolačke božićne bajke s nadom da će i dogodine biti oboreni rekordi u jedenju kobasica, lepinja, fritula i ostalih božićnih slastica te ispijanju čaja i kuhanog vina.

IZVOR: Udruga mladih Općine Kaptol

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn