UDRUGA INDIGO – “Zalajte s nama na Viberu!”

Datum objave: 09. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

ZAGREB – Udruga Indigo, udruga za dobrobit i zaštitu životinja, otvorila je community na Viberu kako bi dodatno podržava svoju misiju. U svrhu ohrabrivanja ljudi na udomljavanje pasa i promociju bolje brige za životinje, zajedno s Rakutenen Viberom, vodećom svjetskom komunikacijskom platformom, kreirali su jedinstveni sticker paket, koji je za preuzimanje dostupan od ponedjeljka, 9. prosinca, na ovom linku

Preuzimanjem stickera, svaki će Viber korisnik automatski postati dijelom prvog communityja za ljubitelje pasa u Hrvatskoj, zvanog “Pazi, mazi, voli”. U njemu će od Indigo tima, njihovih predanih volontera i ostalih ljubitelja pasa moći dobiti sve potrebne informacije oko udomljavanja.

Svrha ovog novog mobilnog kanala je promoviranje odgovornog vlasništva i udomljavanja napuštenih pasa, kao i omogućavanje lakše komunikacije i okupljanja svih ljubitelja pasa i onih koji će to tek postati.

“Ova nam suradnja puno znači jer praktički ne postoji osoba koja ima mobitel, a da nije čula za Viber, a mnogi iz Hrvatske još nisu čuli za Indigo. Želja nam je približiti našu udrugu svim ljubiteljima i vlasnicima pasa i upoznati ih s našim štićenicima i godišnjim projektima. Također, cilj nam je pomoći svima koji možda imaju pitanja i nedoumica oko bilo koje teme vezane uz pse, što će biti i glavna misija naše ‘Pazi, mazi, voli’ grupe”, rekla je Dora Perši, jedna od volonterki iz Indiga.

Promocija će trajati tri mjeseca, a sticker paket kojeg ćete moći preuzeti ovdje je besplatan. Community ljubitelja pasa dostupan na ovom linku ostat će aktivan na Viberu i nakon isteka promotivnog perioda.

IZVOR: Udruga Indigo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn