UDRUGA HUMANUM POKREĆE AKCIJU: „Topla jakna drugome, toplo srce tebi!“

Datum objave: 19. 11. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum započinje sa humanitarnom akcijom pod nazivom „Topla jakna drugome, toplo srce tebi!“ kojoj je cilj prikupljanje tople zimske odjeće (jakne, kapute, kape, šalovi, deke, rukavice i sl.). Odjevne predmete građani će moći ostaviti (ili doći po njih) na adresi Sv. Florijana 8 (haustor) u Požegi,  svakim radnim danom od 10:00 do 18:00 sati, u periodu od 23. studenog do 6. prosinca 2020. godine.

Organizatori akcije pozivaju sve građane koji su u mogućnosti pomoći da se uključe u zajedničku akciju kako bi olakšali hladnoću onima kojima je potrebna pomoć.  Na adresi Sv. Florijana 8 (haustor) svakim radnim danom od 10:00 do 18:00 sati, u periodu od 23. studenog -06. prosinca 2020. godine građani će moći ostaviti svoje jakne, kapute, kape, šalove i rukavice koje više ne koristite ili žele pokloniti onima koji nemaju. Isto tako, pozivani su svi kojima je topla odjeća potrebna da dođu na tu adresu i izaberu primjerak za sebe i/ili svoju obitelj.

“S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, a prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, molimo građane da se pridržavaju epidemioloških mjera tijekom provedbe akcije: držanje razmaka od najmanje 2m, obveznog nošenja maski i rukavica, obvezne dezinfekcije ruku, te nije predviđena mogućnost isprobavanja odjeće. Molimo građane da donirana odjeća zadovoljava sljedeće uvjete: odjeća mora biti oprana, uredna, funkcionalna sa ispravnim patent zatvaračima. Također, svi ostali odjevni predmeti moraju zadovoljavati iste uvjete. Dragi sugrađani, budimo solidarni jedni prema drugima i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija!” poručila je predsjednica udruge Humanum Ivana Šag.

TEKST: S. P.      FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn