UDRUGA GFR FILM-VIDEO POŽEGA – Požeški filmski tjedan od 23. do 27. rujna

Datum objave: 23. 9. 2019. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U organizaciji Udruge GFR Film – Video u Požegi se od 23. do 27. rujna održava Požeški filmski tjedan čiji su program na konferenciji za novinare predstavili zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha i predsjednik Udruge GFR Film – Video Željko Balog.

Svakoga dana u prijepodnevnim satima u sklopu Filmskog tjedna u OŠ „Dobriša Cesarić“ održavat će se radionica animiranog filma za osnovnoškolce koja će svoju završnicu imati u petak 27. rujna u 11,30 sati kada će biti projekcija snimljenog sadržaja. Osnovnoškolcima je namijenjen i film „Moj dida je pao s Marsa“ koji će u 23. rujna biti prikazan u Kutjevu, dok će u utorak 24. rujna biti u Gradskom kazalištu Požega. Za djecu u dobi od 5 do 10 godina od ponedjeljka do srijede u Gradskom muzeju Požega s početkom u 18 sati bit će prikazivani dječji animirani filmovi, a požeški srednjoškolci svakog će dana tijekom ovoga tjedna imati priliku pogledati američki dokumentarni film „Ovo mijenja sve“.

“Za građanstvo će u srijedu u Gradskom kazalištu u 19 sati biti prikazan film Woodyja Allena s respektabilnom glumačkom ekipom – Emma Stone, Joaquin Phoenix i drugi, pod nazivom „Nerazuman čovjek“. U petak, 27. rujna povodom 320. obljetnice Gimnazije u Požegi i 47. godine djelovanja Udruge GFR Film – Video, u konferencijskoj dvorani Gimnazije bit će jedan školski sat s presjekom filmova, uglavnom nagrađivanih, koje su radili gimnazijalci,”najavio je Željko Balog. Zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha pozvao je sugrađane da se odazovu i izaberu iz programa Filmskog tjedna sadržaj koji će zadovoljiti njihove filmofilske zahtjeve.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn