“UČENJEM DO ZNANJA – ZNANJEM DO ZAPOŠLJAVANJA” – Uspješno završena prva faza edukacije za CNC obradu metala

Datum objave: 09. 11. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA- Prva faza edukacije u CNC obradi metala, kao jedna od aktivnosti projekta “Učenjem do znanja-znanjem do zapošljavanja” čiji je nositelj Industrijski park, ovih je dana uspješno privedena kraju, dodjelom potvrde o pohađanju trenig programa polaznicima.

S ciljem razvoja sustava za potporu održivom zapošljavanju ranjivih skupina, poticanja usklađivanja ponude i potražnje na tržištu rada te doprinosa povećanju konkurentnosti gospodarstva i kvalitete života u Brodsko posavskoj županiji, Industrijski park Nova Gradiška, kao nositelj, od početka mjeseca svibnja provodi projekt “Učenjem do znanja-znanjem do zapošljavanja”. Riječ je o “priči” vrijednoj više od milijun kuna financiranoj sredstvima Europskog socijalnog fonda, osmišljenoj za najranjivije skupine- dugotrajno nezaposlene, mlade bez radnog iskustva, žene iznad 45 godina, osobe s niskim stupnjem obrazovanja i one s intelektualnim poteškoćama, koje bi, kroz edukativne trening programe osposobljavanja i usavršavanja, trebale steći osnovna znanja i vještine za zanimanja zavarivač, CNC obrada metala, njegovatelj i osnove njemačkog jezika.

U okviru projekta, ovih je dana završena prva faza edukacije trening program-CNC obrada metala koji se, u ukupnom trajanju od 100 sati, sastojao od teorijskog i praktičnog dijela. Nakon uspješno završene “edukacije”, uz čestitike direktora IPNG-a, Adama Đanića i predavača, polaznicima su dodijeljene potvrde o pohađanju trenig programa.

TEKST: S. T   FOTO: ipng.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn