U SKLOPU PROJEKTA AGLOMERACIJE POŽEGA – Početkom svibnja započet će radovi na dijelu Sokolove ulice i Jagodnjaka

Datum objave: 28. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA- U sklopu projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Požega“ kojim se radi dogradnja i rekonstrukcija sustava javne odvodnje te rekonstrukcija vodoopskrbne mreže na širem području aglomeracije Požega, početkom svibnja započet će radovi na VIII. fazi projetka, odnosno radovi na dijelu Sokolove ulice i Jagodnjaka.

Zbog izvođenja radova, od 4. svibnja do 15. srpnja privremeno će za sav promet biti zatvorena cesta Požega – Crkveni Vrhovci, točnije dio Sokolove ulice i Ulice Jagodnjak (dionica od Ulice Stjepana Koydla do k.br. 116). Kako bi se stanovnicima ovoga dijela grada, interventnim službama, dostavnim i komunalnim vozilima omogućio pristup, obilazni pravac bit će usklađen s vremenom izvođenja radova, a pristup objektima u zoni radova bit će neprekidan tijekom izvođenja radova.

Preusmjeravanje i privremena regulacija prometa provest će se prema „Elaboratu privremene regulacije prometa“ kojim je definiran obilazni pravac prometa za teretna vozila mase preko 7,5 t i to pravac Požega – Batrina:Požega – Pleternica Batrina i obratno.

Kako smo već pisali, u Ulici Jagodnjak prošloga su tjedna započeli i radovi na nastavku izgradnje kanalizacijske mreže u dužini od oko 3 km. Sugrađani se mole za razumijevanje.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn