U SKLOPU AKCIJE “ČAJ ZA MALOG ZMAJA” – Humanitarno “Hodanje u susret Božiću”

Datum objave: 11. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U sklopu humanitarne akcije “Čaj za malog zmaja” čiji je cilj olakšati zdravstvene poteškoće djece iz obitelji koje žive u uvjetima siromaštva, Udruga Zdravi Život 13. prosinca organizirana i humanitarno “Hodanje u susret Božiću” u suradnji s Gradom Požega, Veleučilištem u Požegi i Zavodom za javno zdravstvo. Start je u 17,00 sati u Parku kod Nikole Tesle.

I ove godine Centar za socijalnu skrb Požega u suradnji s Domom zdravlja Požeško-slavonske županije, Zavodom za javno zdravstvo PSŽ, Veleučilište u Požegi, Udrugom Zdravi život, OŠ Antuna Kanižlića, Udrugom narodnog zdravlja Andrija Štampar, Zavodom za hitnu medicinu PSŽ te Udrugom Humanum organizira akciju “Čaj za malog zmaja”. Akcija je počela 2. prosinca i trajat će do 18. prosinca.

Paketi će 23. prosinca biti predani roditeljima 77 djece u 38 obitelji unutar lokalnih zajednica u Požegi i Pleternici. Prošle godine prikupljeno je donacija u vrijednosti oko 70 tisuća kuna. Ove godine je akcija namijenjena za 77 djece, i to 26 djece predškolske dobi i 51 dijete nižih razreda osnovne škole, riječ je o ukupno 38 obitelji. Centralno mjesto za prikupljanje paket je Centar za socijalnu skrb u Požegi, Filipa Potrebice br. 3., ali se donacije mogu prikupljati i na lokacijama svih suradnika akcije, pa i tijekom “Hodanja u susret Božiću”. Start je u 17,00 sati u Parku kod Nikole Tesle. Dođite, jer Grad Požega donirat će dodatno akciju prema broju sudionika!

TEKST: S. P.       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn