U PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE – Jedan pod utjecajem alkohola, drugi bez vozačkog ispita

Datum objave: 11. 11. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici PU požeško-slavonske zabilježili su 10. studenoga u mjestu Gradac prometnu nesreću u kojoj je 54-godišnjak upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola i uslijed neprilagođene brzine udario u vozilo za čijim je upravljačem, prije stjecanja prava na upravljanje, sjedio 19-godišnjak.

U utorak 10. studenoga 2020. oko 17 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, 59-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,01 promil upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, slavonskobrodskih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 19-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara bočnog dijela „Škode“ u prednju lijevu stranu „Volkswagena“.

U prometnoj nesreći 59-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog vožnje pod utjecajem alkohola i neprilagođene brzine kretanja vozila, dok je 19-godišnjak lakše ozlijeđen, a protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

TEKST: S. P. / PUPS       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn