U PLETERNICI I POŽEGI – Pijani skrivili prometne nesreće

Datum objave: 22. 5. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici zabilježili su dvije prometne nesreće koje su skrivili pijani vozači. Jednu u Pleternici koju je skrivio vozač motocikla s 2,09 promila i jednu u Požegi koju je skrivio vozač osobnog automobila s 1,17 promila. Na sreću, obojica su prošla s lakšim ozljedama.

U subotu 21. svibnja 2022. oko 16.15 sati u Pleternici na raskrižju ulica Ivana Šveara-Matije Gupca-Stjepana Radića, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,09 promila upravljao motociklom marke „Honda“, novogradiških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom te udario u betonski ivičnjak. U prometnoj nesreći 40-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 22. svibnja 2022. oko 1.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Bana Jelačića, 32-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,17 promila upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, dolaskom do raskrižja na kojemu je bilo upaljeno crveno svijetlo na semaforu, ušao je u navedeno bez zaustavljanja te oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 48-godišnjak. Tom prilikom došlo je do sudara između vozila.U prometnoj nesreći 32-godišnjak je lakše ozlijeđen te smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.         FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn