U ORGANIZACIJI DRUŠTVA NAŠA DJECA NOVA GRADIŠKA – Još jedno ljeto u Starom Gradu na Hvaru

Datum objave: 07. 8. 2022. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – U organizaciji Društva Naša djeca Nove Gradiške u dječjem odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru od 22. do 29. srpnja boravilo je 72 osnovnoškolaca s područja Nove Gradiške i 15 s područja Općine Nova Kapela. Za njih 40-ero slabijeg imovinskog statusa, kao i izvrsne učenike i uspješne sudionike natjecanja obiju škola, u skladu s dugogodišnjom, dobrom praksom, ljetovanje je financirao Grad Nova Gradiška

72-oje osnovnoškolaca s područja Nove Gradiške i 15 s područja Općine Nova Kapela zahvaljujući organizaciji Društva naša djeca Nova Gradiška i ovih je školskih praznika, u dječjem odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru imalo nezaboravno ljetovanje. Nastavljajući dugogodišnju dobru praksu, za njih 40-ero slabijeg imovinskog statusa, kao i izvrsne učenike i uspješne sudionike natjecanja obiju škola, u skladu s dugogodišnjom, dobrom praksom, ljetovanje je financirao Grad Nova Gradiška.

Tijekom sadržajnog sedmodnevnog odmora, klinci su uživali u kupanju, sunčanju, druženju i organiziranim poslijepodnevnim i večernjim animacijama, a dvanestero njih dobilo je i priliku naučiti plivati. Kako sve ne bi ostalo samo na zabavi, mali Novogradiščani i Novokapelčani tijekom ljetovanja su se i upoznali s najvažnijim zanemitostima Starog Grada i otoka Hvara, mjesta najstarijeg javnog kazališta u Europi, utemeljenog davne 1612.godine. Uz roditeljsku brigu voditelja, djeca su se s ljetovanja vratila bogatija za prekrasne uspomene, iskustva i nova prijateljstva.

TEKST: S. T.              FOTO: DND Nova Gradiška

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn