U NOVOJ GRADIŠKI OTVOREN 1. FLORA FEST – S novom cvjetnom turističko-sajamskom pričom, vratio se život na gradske ulice

Datum objave: 04. 6. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – S dobrim meteorološkim i epidemiološkim uvjetima, na novogradiške se ulice vratila živost. Središte grada na dva su dana zauzeli brojni izlagači cvijeća, poljoprivrednih proizvoda i opreme, rukotvorina, obrtništva, meda i vina. U tijeku je 1. Flora fest, zajednička priča Udruge Novogradiški sajam, Grada, Brodsko-posavske županije, Ministarstva poljoprivrede, županijske Obrtničke komore, Turističke zajednice i Udruženja obrtnika Nova Gradiška

Željni uobičajenog ljetnog šušura, međusobnog druženja, ali i trgovanja, novogradiške su ulice na dva dana “zauzeli” brojni izlagači cvijeća, poljoprivrednih proizvoda i opreme, rukotvorina, obrtništva, meda i vina. U tijeku je 1. Flora fest, nova turističko-gospodarska priča Udruge Novogradiški sajam, Grada, Brodsko-posavske županije, Ministarstva poljoprivrede, županijske Obrtničke komore, Turističke zajednice i Udruženja obrtnika Nova Gradiška, koju je službeno, pozdravljajući s dobrodošlicom sudionike i posjetitelje, otvorio zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić.

Nastojeći, s dobrim meteorološkim, ali i što je još važnije, epidemiološkim uvjetima, vratiti život na gradske ulice, organizatori Flora festa, u dva će dana trajanja, uz priliku za kupovinu sadnica cvijeća i izloženih proizvoda, posjetiteljima ponuditi i niz pratećih zabavnih sadržaja, kao i besplatnu degustaciju vina predstavljenih na nedavno održanom NG Wine fest-u, stoga, ovaj vikend svakako iskoristite za izlet do Nove Gradiške.

TEKST: S. T.     FOTO:TZGNG

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn