TZ MERIDIANA SLAVONICA NOMINIRANA ZA PRESTIŽNE NAGRADE STRUKE – Novi uspjeh sve prepoznatljivije destinacije Brodsko posavske županije

Datum objave: 28. 6. 2022. | Kategorija: Gospodarstvo

BRODSKI STUPNIK – Nakon što su među prvima prepoznali nove trendove i objedinili područje Općina Brodski Stupnik, Oriovac i Nova Kapela, Turistička zajednica Meridiana Slavonica, specifična destinacija kontinentalnog turizma Brodsko-posavske županije, ovih je dana primila još jednu potvrdu za svoj rad

TZ Meridiana Slavonica ove je godine, želeći se prezentirati struci i festivalskoj publici, u okviru Zagreb TourFilm festivala, aplicirala promotivni video „Meridiana Slavonica – Vodič kroz destinaciju“ na 25. Međunarodni festival turističkog filma – ITF’CRO 2022., za što je nedavno i dobila potvrdu kako je spomenuti video u sklopu oba festivala prošao selekciju i našao se u službenoj konkurenciji.Osim toga, Međunarodno povjerenstvo turističkih novinara – ICTY, potaknuto videom i postignutim turističkim rezultatima, odlučilo je Turističku zajednicu predložiti i za prestižnu međunarodnu turističku nagradu GOLDEN INTERSTAS AWARD 2022. Meridiana Slavonica, ukoliko osvoji navedenu nagradu, imat će čast postati članicom Međunarodnog kluba zaslužnih za razvoj turizma.

Zanimljivo i impresivno je za istaknuti da je Meridiana Slavonica ovim selekcijama ušla u službenu konkurenciju zajedno s konkurentima iz Japana, Portugala, Austrije, Francuske i sl. Kad struka prepozna trud i rad, što se dokazuje gore navedenim selekcijama, pravi je to dokaz da djelovanje Turističke zajednice zaista ima svoju svrhu.

Dodatna promocija, što je i glavna zadaća turističke zajednice, poslužit će većoj prepoznatljivosti destinacije Meridiana Slavonica, kao i dati dodatni vjetar u leđa. Uz sve do sada učinjeno, s radom Turističke zajednice na čijem se području može uživati u raznovrsnim prirodnim i kulturnim blagodatima – vinogradima, šumama, šetnicama, ribnjacima, rijekama pa i znamenitostima iz srednjeg vijeka, početkom mjeseca srpnja možete se uvjeriti i sudjelovanjem na 1.Meridiana Slavonica Trailu, jedinstvenoj utrci u dužini od 20 kilometara na kojoj vas domaćini s dobrodšlicom čekaju u subotu i nedjelju, 2. i 3. srpnja.

TEKST: S. Tarbuk              FOTO: TZMS

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn