TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Slavonski vinari na prvoj hrvatskoj konferenciji o vinskom marketingu

Datum objave: 04. 7. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – U zagrebačkom hotelu International 30. lipnja održana je prva hrvatska konferencija o vinskom marketinu “VinMarKon”. Jedna od glavnih tema bila je strategija vinskog marketinga u Hrvatskoj, a u promociji konferencije pomogle su TZ Vukovarsko-srijemske županije iTZ Brodsko-posavske županije s čijeg područja je sudjelovalo i nekoliko istaknutih vinara.

Tema konferencije bila je „Strateško planiranje u vinskom marketingu“ u kojoj su se osvrnuli na postignute rezultate, a dane su i smjernice unaprjeđenja brendiranja Hrvatske kao vinske zemlje. Na samom početku uvodno su okupljene vinare pozdravili organizatorica Konferencije, voditeljica udruge Vinoljupci, Irena Lučić; prof.dr.sc. Dragan Kovačević, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore za poljoprivredu i turizam i doc.dr.sc. Krunoslav Karalić, pomoćnik ministrice poljoprivrede za poljoprivredno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište. Na konferenciji je sudjelovalo 50 sudionika, 4 panelista i 9 predavača.

Sa područja Brodsko- posavske županije sudjelovali su Vitomir Žakić i Zvonko Živković iz Udruge vinograda i voćara Cernik Ozren Kraljić, Josip Pavlagić i Vid Dubiel iz Udruge vinograda i voćara Sv. Vinko Staro Petrovo Selo te Nada Zubić iz OPG Zubić.

TEKST: S. P    FOTO: Julio Frangen

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn