TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Promo film “Otkrij ljepotu” nagrađen Zlatnim interstas-om

Datum objave: 07. 11. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – Izvršni direktorij manifestacije World tourism award u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T.-a/Europske federacije turističkih novinara i pisaca, međunarodnom turističkom nagradom “Golden interstas 2020.” nagradio je promotivni film “Otkrij ljepotu” Turističke zajednice Brodsko posavske županije. Uz još jedno vrijedno priznanje, posebnu nagradu za izvrsnost u doprinosu cjelovitosti razvoja turizma i gospodarstva županije, na manifestaciji je osvojio i župan Danijel Marušić.

Vrijeme pandemije i novog normalnog, i u nedostatku gostiju, Turistička zajednica Brodsko posavske županije “iskoristila” je za osvajanje nagrada, jer, još je to jedan od načina i mogućih “kanala” promocije, a dobrih riječi i ocjena, u turizmu nikad previše. Izvršni direktorij manifestacije World tourism award u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T.-a/Europske federacije turističkih novinara i pisaca, nagradio je međunarodnom turističkom nagradom “Golden interstas 2020.” promotivni film “Otkrij ljepotu”, Turističke zajednice Brodsko posavske županije.

Obrazlažući odluku, stručni ocjenjivački sud manifestacije pohvalno se izrazio o radu županijske turističke zajednice u prezentaciji turizma kontinentalne Hrvatske, istaknuvši kako je nagrada zaslužena za vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti i kulture Brodsko-posavske županije. Uz još jedno u nizu vrijednih priznanja, posebnu nagradu za izvrsnost u doprinosu cjelovitosti razvoja turizma i gospodarstva županije, na manifestaciji je osvojio i župan Danijel Marušić.

Autorski rad osječke tvrtke Film 54 doo., sniman tijekom 2019. godine, promo film TZBPŽ “Otkrij ljepotu”, sa 80 posto sredstava sufinancirala je Hrvatska turistička zajednica. Interstas – Međunarodni festival turizma, turističkog filma, krajobraza utemeljen 1994. godine inicijativom Europske federacije turističkih novinara i pisaca, od 2003. postaje i sjedište Međunarodnog kluba zaslužnih za turizam. Svečanost dodijele nagrada, prvotno planirana 13. studenog u Solinu kod Splita, zbog aktualne pandemije bit će prolongirana, a nagrade uručene čim to bude moguće.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn