TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Mali znak pažnje i dobrodošlice turistima na graničnom prijelazu

Datum objave: 12. 8. 2019. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Turistički ured Brodsko-posavske županije jučer je na graničnom prijelazu s BiH organizirao dijeljenje promotivnih materijala.

Sukladno postavljenim ciljevima i zadaćama, a uz odobrenje i potporu Glavnog ureda HTZ-a TZ Brodsko-posavske županije organizirao je dijeljenje promotivnih materijala (licitarska srca, vrećice lavande, kemijske olovke, tematske brošure eno – gastro ponude naše županije). Akcijom se želi posjetiteljima izraziti dobrodošlicu, ali i mali znak pažnje i zahvalnosti na ukazanom povjerenju i odabiru Brodsko – posavske županije kao turističke destinacije, naglasila je direktorica Ureda Turističke zajednice Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković.

“Budući da kroz našu županiju tranzitira veliki broj turista te nam prema podacima iz eVisitor sustava najveći promet (dolasci i noćenja) ostvaruju upravo turisti u tranzitu, ocijenili smo da im na ovaj način zahvalimo na ukazanom povjerenju. Cilj ove akcije je pozicioniranje Hrvatske kao zemlje ljubaznih domaćina, ali i ujedno upoznati turiste sa turističkim aktivnostima i atrakcijama naše županije. Upravo smo zato dijelili i turistički katalog koji sadrži najvažnije informacije o eno gastro turističkoj ponudi Brodsko-posavske županije kao i popis restorana gdje se može doživjeti Slavonija u pravom smislu riječi a koji su dio mreže restorana koji su brendirani pod nazivom Okusi graničarskog posavlja,” rekla je Vidaković.

Ovakve i slične akcije su uobičajene u županijama koje graniče sa susjednim državama te je na taj način uz odobrenje Granične policije i potporu HTZ-a ova aktivnost Turističkog ureda dobra praksa koja se uklapa u zadaće i ciljeve turističke promocije. Sličnu akciju proveo je i ove godine Glavni ured HTZ-a, u srpnju, na graničnom prijelazu sa Slovenijom. “Putnici su reagirali vrlo pozitivno što je nama u Turističkoj zajednici nagrada i ohrabrenje. Također je bitno istaknuti da se prema eVisitor sustavu bilježi rast dolazaka i noćenja stranih turista i u ovoj godini,” zaključila je Vidaković.

TEKST: S.P.      FOTO: TZ BPŽ/ D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn