TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Dva nova nosioca standarda „Okusi graničarskog Posavlja”, do sada ukupno 15 u Brodsko – posavskoj županiji

Datum objave: 05. 7. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – Na području Brodsko-posavske županije nastavlja se s brandiranjem ugostiteljskih objekata koji u svojoj ponudi imaju tradicionalna jela tog kraja. Restoran Ribarska kuća i restoran Stupnički Dvori dva su nova objekta koja se priključuju standardu „Okusi graničarskog Posavlja.“

“Nakon standardizacije i udruživanja ovoj velikoj obitelji koja u Hrvatskoj broji 150 restorana u Brodsko – posavskoj županiji ih je sada ukupno petnaest, a brendiranje i standardizaciju ćemo nastaviti i ubuduće. Uoči sjednice Vijeća Turističke zajednice Brodsko-posavske županije koja će se održati 15. srpnja bit će im uručen ploča branda „Okusa graničarskog posavlja“ i jelovnici koji su na hrvatskom i engleskom jeziku a njihova ponuda promovirat će se na web stranici www.okusi.hr,” rekla je direktorica Ureda TZ BPŽ Ružica Vidaković.

Na sjednici Savjeta projekta Okusi hrvatske tradicije koja je 27. lipnja održana u Otočcu, a na kojoj su bili predstavnici svih turističkih zajednica županija uključenih u projekt, donesena je odluka o održavanju manifestacije pod nazivom DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE.

“Manifestacija će se održati u vremenu od 15. do 25. studenog 2019. Svi nositelji standarda (preko 150 objekata u desetak županija) Okusi u tom periodu će po promotivnim cijenama u ponudi imati 2 tradicionalna menija od tri slijeda. Ovoj nacionalnoj manifestaciji priključit će se i ugostiteljski objekti s područja naše županije. Na sjednici je dogovorena zajednička promotivna kampanja manifestacije i standarda koja će krenuti sredinom mjeseca rujna. Dogovorene su izmjene i nadogradnja prezentacije ponude Okusa na zajedničkoj stranici www.okusi.hr,” rekla je direktorica TZ BPŽ Vidaković.

TEKST: S. P.       FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn