TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA PLETERNICE – Nova direktorica Ivana Ketović Marjanović

Datum objave: 09. 6. 2022. | Kategorija: Društvo

PLETERICA – Pleternički tim od danas slovi jedno ime više. Radi se o Ivani Ketović Marjanović koja je započela sa radom na mjestu direktorice Turističke zajednice Grada Pleternice. Tom prilikom pleternička gradonačelnica ju je uputila u dosadašnji rad TZ-a te ju upoznala s ostatkom kolektiva.

“Ono što je važno istaknuti da je velika većina naših poslova isprepletena, da Pleternica funkcionira kao jedan tim ljudi s istim ciljem i vjerujem kako će se nova direktorica vrlo brzo uklopiti u tim i takav način rada. Naravno da svatko od djelatnika ima određene zadatke više istaknute, ali svi su upoznati u sve i to jako dobro funkcionira. Želim joj iskrenu dobrodošlicu i veselim se budućoj zajedničkoj suradnji na prezentaciji Pleternice”istaknula je gradonačelnica Šarić. Ivana Ketović Marjanović rekla je kako se veseli novim izazovima.

“Turizam u Slavoniji definitivno jest izazov, ali s druge strane postoje brojni resursi koje na pravi način treba usmjeriti u tom pravcu. U Pleternici je već stvoren jako dobar temelj.Pleternica je divan grad koji se razvija koristeći svaku priliku koja mu se pruža i tu ne mislim samo na javni nego i na privatni sektor. Želja mi je, a vjerujem kako ću u tome i uspjeti, staviti sve pleterničke resurse pod isto okrilje i stvoriti cjelogodišnju ponudu za sve zainteresirane skupine koje žele vidjeti i okusiti Slavoniju. Pleternica ima jako puno za pokazati počevši od krajobraza, kulturne i povijesne baštine, infrastrukture pa do manifestacija, uistinu jedan širok spektar koji obuhvaća velik broj ciljanih skupina,” rekla je Ketović Marjanović.

TEKST: S. P. /pleternica.hr             FOTO: pleternica.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn