TURISTIČKA ZAJEDNICA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Na Međunarodnom sajmu turizma Place2go u Zagrebu

Datum objave: 16. 3. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD/ZAGREB – Na ovogodišnjem, osmom po redu sajmu Place2go, uz zemlju partnera-Sjevernu Makedoniju, Sloveniju, BIH, Srbiju, Austriju, ali i egoztične destinacije poput Tajlanda, Indonezije, Indije, Sudana, Gane i Tanzanije, predstavlja se i Turistička zajednica Brodsko posavske županije.

Više od 200 izlagača iz 22 zemlje, nagradne igre, stručni paneli, atraktivna predavanja iskusnih putnika, poslovni susreti obilježavaju najveći do sada Međunarodni sajam turizma Place2go koji se ovaj vikend održava u Areni Zagreb. Riječ je o vodećem domaćem turističkom sajmu koji se u sedam prethodnih godina pozicionirao kao sjajna platforma za povezivanje međunarodnih turističkih subjekata s potencijalnim poslovnim partnerima, turističkih tvrtki s potencijalnim i budućim putnicima, ali i kao događaj koji na jednom mjestu okuplja veliki broj etabliranih putopisaca i utjecanih osoba iz svijeta putovanja.

Na ovogodišnjem, osmom po redu sajmu Place2go, uz zemlju partnera-Sjevernu Makedoniju, Sloveniju, BIH, Srbiju, Austriju, ali i egztične destinacije poput Tajlanda, Indonezije, Indije, Sudana, Gane i Tanzanije, predstavlja se i Turistička zajednica Brodsko posavske županije. Prvi dan sajma, namijenjen isključivo akreditiranim poslovnim korisnicima, ponudit će B2B dan- priliku za nove poslovne kontakte, povezivanje destinacija s turističkim agencijama, nove spoznaje, a naći će se nešto i za poslužiti, jer upravo je gastronomija jedan od jačih aduta turističke ponude ovog dijela Slavonije, s čim su upoznati i zainteresirani gosti.

Uz ugodne razgovore i atraktivan promidžbeni materijal, predstavnici Turističke zajednice Brodsko posavske županije potencijalne će turiste nastojati zainteresirati za posjet kontinentu, na kojem je, iz dana u dan, uz bogatu tradicijsku baštinu, vrhunsku, domaću hranu i pića, i sve više zanimljivih kulturno-zabavno-rekreativnih sadržaja. Zanima li vas koje su destinacije trenutno in, gdje se najbolje jede ili što posjetiti u Brodsko posavskoj županiji, navratite ovaj vikend u Zagreb na Međunarodni sajam turizma Place2go.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn