TRI PRIČE ― Koncert u Knjižnici povodom Dana žena

Datum objave: 04. 3. 2023. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Gradska knjižnica Požega desetu godinu zaredom pripremila je zanimljiv program povodom Dana žena koji je posvećen ženama grada Požege. Ove godine riječ je o glazbenom programu Meri Jaman, Anita Valo & Jelena Radan ― Tri priče koji će se održati 8. ožujka u 20 sati na Galeriji svjetlosti.

Glazbeni program Meri Jaman, Anita Valo & Jelena Radan ― Tri priče proizašao je iz glazbene suradnje Meri Jaman, Anite Valo (Meritas) i Jelene Radan, započete prije nekoliko godina.  Meritas više od 20 godina pokazuje i dokazuje svoju iznimnu autorsku i izvođačku vrijednost na ovim prostorima, koju su priznali kritičari, a prepoznala ju je i publika. Jelena se svojom interpretacijom i pojavnošću potvrđuje u svojim različitim, a opet bliskim glazbenim kolosijecima te svojim načinom i emotivnim pristupom opstaje na glazbenoj sceni pomno birajući suradnike s kojima radi.

Njihov zajednički, a opet krajnje individualno obojen senzibilitet i karakter poklopio se upravo u ovom osmišljenom glazbenom konceptu Tri priče, koji će 8. ožujka predstaviti u Požegi. To je program koji su osmislile po jednostavnom receptu: pjesme koje ih nadahnjuju, tekstovi koji su ih dirnuli, autorice i izvođači koji su svojim umjetničkim smislom utjecali na njihov identitet. Izbor pjesama nadopunit će i svojim autorskim pjesmama zaokružujući na taj način senzibilitet kojim pristupaju glazbi koju stvaraju i interpretiraju.

IZVOR: GKP

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn