TRI OSOBE OZLIJEĐENE – Teška prometna nesreća u Smrtiću

Datum objave: 19. 4. 2021. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD -Na Županijskoj cesti 4158 (Smrtić) jučer u 13,55 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozliijeđene tri osobe.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 19-godišnjak upravljao osobnim automobilom (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom), a brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste (kolnik mokar – padala kiša), te je ušavši u zavoj izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju prešao na suprotnu prometnu traku. Pritom je došlo do udara njegovog automobila u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak i slijetanja spomenutog automobila na travnatu površinu.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a potom je prevezen na daljnje liječenje na Kliniku za traumatologiju u Zagreb. Liječnička pomoć je pružena i 55-godišnjaku koji je nakon iste pušten kući, te 44-godišnjakinji (putnica iz osobnog automobila kojim je upravljao 55-godišnjak), koja je zadržana na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški, a ozljede će biti naknadno okvalificirane. Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn